Vodeći proizvođač radne odjeće u Bosni i Hercegovini

USLUGEProizvodi

Zenko – Zenička konfekcija odjeće

Zenko d.o.o. jedan je od vodećih i najkvalitetnijih proizvođača radne odjeće u Bosni i Hercegovini sa sjedištem u Zenici. Sa 90 zaposlenih u moderno opremljenim proizvodnim pogonima godišnje proizvedemo više od 80.000 odjevnih predmeta, od čega je 50% izvoz u zemlje Evrope.

Osposobljeni smo da sa svojim stručnim timom, te tehničkom i tehnološkom opremljenošću obućemo i opremimo sve one firme i institucije koje imaju potrebu za radnom odjećom. Zenko vam nudi veliki raspon različitih modela radne odjeće, tkanina i boja.

 

Zaposlenih

Klijenata širom svijeta

Odjevnih predmeta godišnja proizvodnja

Dugogodišnja tradicija od 1996. godine

U razgovoru s našim stručnim timom, podijelite s nama vaše zahtjeve i želje u pogledu dizajna, funkcionalnosti i kvaliteta odjeće koja će predstavljati vašu firmu.
Z

Obučeni kadrovi

Z

Zadovoljan kupac

Z

ISO certifikati

Z

Vlastita infrastruktura

Z

Nove tehnologije

Z

Kvalitet proizvoda

Z

Privatno vlasništvo

Z

Vrhunski dizajn

{

Stalnim inovacijama u svom radu nastojimo kreirati kvalitetnije proizvode za naše kupce.

Zenko d.o.o. je orijentisana na osvajanje tržišta radne odjeće Evropske unije, gdje svojim kvalitetom i referencama pokazuje da može zadovoljiti sve kriterije evropskih standarda. 

Certifikati za izvanrednu kvalitetu

Certifikat -  EN 20471 EN 343
Certifikat - Amfori Code of Conduct

Softshell / Fleece program

Softshell kao materijal je idealan za zaštitu od vjetra, kiše i niskih temperatura, a ujedno lagan za nošenje. Zenko Softshell program predstavlja spoj kvalitete i mode, što čini krajnji proizvod idealnim rješenjem za svakodnevne poslove. Zenko je specijaliziran za proizvodnju Softshell jakni i prsluka.

Vezionica

U Zenko vezionici možete dobiti profesionalne usluge šivanja, vezenja i štampe. Naše osoblje sa dugogodišnjim iskustvom za domaće i inostrane klijente uz najmodernije mašine i tehnike će kreirati vrhunske proizvode prema vašim zahtjevima. 

Softshell Zenko

Digitalni XXL Print

Ukoliko želite direktnu komunikaciju sa vašim kupcima i klijentima, digitalna štampa velikog formata vam pruža upravo to! Billboardi, plakati, baneri, roll up, brendiranje vozila i dr.

 Digitalna štampa VELIKOG FORMATA ima široku primjenu u unutrašnjem i spoljašnjem brendiranju vaše firme, ustanove, poslovnog ili privatnog objekta. Koristi se za izradu bilboarda, postera, plakata, banera, naljepnica, slika, zastava, brendiranje vozila, izloga, reklamnih cerada i sajamskih štandova. Za ovu tehnologiju koristimo štampač MIMAKI CJV150-160, mašinu nove tehnologije, izuzetno visokog kvaliteta otiska i velike brzine štampe. Štampamo isključivo sa EKO solvent originalnim bojama koje daju realan print i otporne su na sve spoljašnje i vremenske uslove na period od nekoliko godina. Za štampu koristimo različite medije zavisno od namjene i potreba naših klijenata. Dimenzija štampe je ograničena isključivo Vašim zahtjevima.

 

Softshell Zenko

VIJESTI IZ SVIJETA TEKSTILA

Naslovna | Zenko Zenica

Zenko oduševio na AplusA 2023 u Dizeldorfu, Njemačka! Naše učešće na sajmu bilo je ništa drugo do trijumf, obilježen obiljem obećavajućih poslovnih kontakata i potencijalnih saradnika željnih iniciranja partnerstava. Bio je to…

Zenko d.o.o. Zenica

Lukovo polje br. 40
72 000 Zenica
Bosna i Hercegovina

+387 32 203 060
Radna odjeća
HACCP uniforme

Medicinski program uniformi

Policijske službene uniforme

Radna odjela

Radne jakne i prsluci

Softshell/Fleece program

Ugostiteljski program uniformi

Zaštitna oprema

Certifikati

Amfori Code of Conduct

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

Specijalna odjeća

EN 20471 – Visoko vidljiva radna odjeća

EN 343 – Odjeća za zaštitu od lošeg vremena